Förlust mot Lagan !

av | feb 19, 2017 | FÖRENING

Lagan – Ingelstad IK 2-0 ( 1-0 )

Det blev förlust i första ” riktiga ” träningsmatchen för säsongen, med det menar jag ute på konstgräs med matchtid 2×45 minuter. Matchen gick av stapeln på en fin, dock något liten, konstgräsplan i Lagan.

Vi börjar lite trevande första 15 minuterna men bitarna faller sedan på plats och vi spelar sedan riktigt bra. Vi skapar 5-6 riktigt bra chanser men lyckas inte få in bolluslingen. Då händer det som ofta händer, i 37:e minuter gör hemmalaget en snabb omställning där vi inte riktigt är på tårna och 1-0 är ett faktum. Kändes väldigt snöpligt i detta läget och vi tappar lite av vårt fina spel efter detta.

Andra halvlek blev lite sämre från vår sida , men vi står upp bra mot ett fysiskt starkt lag. Vi skapar dock inte lika mycket och får släppa in ytterligare ett mål med ca 20 minuter kvar efter hörna där vi inte riktigt är på tårna. Trots förlusten tycker jag att vi gör en helt godkänd insats där det finns mycket positivt att ta med sig, men även en del som vi måste slipa vidare på.

Nu är det bara att träna på och se fram emot Lördagens match mot Vederslöv/D på Sportfältet 15.00